Entresolvloeren.nl legt u graag de betekenis van entresol uit.

Heeft u wel eens gehoord van entresol? Maar heeft u geen enkel idee wat het precies is? Wij van Entresolvloeren.nl leggen het u graag uit. De betekenis van entresol is ‘insteek, tussenverdieping en tussenvloer’. Met een entresol krijgt u extra ruimte! Het gaat hier niet om zomaar extra ruimte: het gaat om extra ruimte in uw huidige pand. Hier is geen verbouwing of verhuizing voor nodig. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De vele voordelen van entresol op een rij

Entresol heeft vele voordelen. Zo kunnen wij de entresol volledig afstemmen op uw wensen en op maat maken. Leidingen voor elektra en water zijn direct verwerkbaar in de vloer. De tussenvloer past bij elke branche en is overal eenvoudig toe te passen! Tot slot is de entresol flexibel te demonteren maar ook uit te breiden.

Alle informatie op de website te vinden

Voor meer informatie over entresol kunt u terecht op onze website. Hier kunt u uiteraard ook meer lezen over Entresolvloeren.nl. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.