Elaska als u een youngtimer heeft

Heeft u een youngtimer? Dan is een youngtimer verzekering wel nodig! Hiervoor kunt u terecht bij Elaska. Dit is een specialist in oldtimers en youngtimers. Zij geven u met hun verzekering een veilig gevoel op de weg.  Uw youngtimer verzekering kunt u helemaal naar wens samenstellen. Wilt u er bijvoorbeeld een basisdekking in? Wellicht wilt u wel rechtsbijstand, hulpverlening of ongevallen inzittenden: het kan allemaal! Benieuwd naar meer informatie? Lees dan even verder om daar achter te komen! 

 

Uw premie laten berekenen.

Om er achter te komen wat de laagste premie is voor uw youngtimerverzekering, kunt u terecht op de website van Elaska. Hier kunt u klikken op de oranje button, deze vindt u aan de rechterkant van de pagina. Hier kunt u uw premie berekenen.

Over Elaska

Bij Elaska heeft u vier dagen bedenktijd na het afsluiten van een verzekering. De verzekering is dagelijks opzegbaar, dit na het eerste jaar looptijd. De verzekering voldoet aan de FEHAC eisen. U krijgt ook schadeafwikkeling door een specialist. Wilt u meer lezen ga dan naar de website van Elaska. Heeft u een vraag en / of een opmerking? Schroom dan niet om contact op te nemen! U wordt van harte verder geholpen door een specialist.