Een zeilcursus voor volwassen in Friesland volgt u bij Aura Sailing

Nu de zomer weer is aangebroken bent u vast bezig met het plannen van een vakantie. U hoeft daarvoor helemaal het land niet uit. Nederland heeft genoeg moois te bieden. Bijvoorbeeld het volgen van een zeilcursus voor volwassen in Friesland. Dit kan bij Aura Sailing! Friesland beschikt over een hoop water. Een perfecte locatie dus voor een watersport als zeilen. Heerlijk samen met uw vrienden of gewoon alleen! 

Meer over de zeilcursus

Tijdens een zeilcursus in Friesland van Aura Sailing krijgt u professionele hulp. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een cursus van één dag. Of kiest u liever voor een cursus van meerdere dagen? U kunt de cursus met een groepje volgen of juist privé. De keuze is aan u! Tevens doet uw leeftijd er ook niet toe. De cursussen zijn namelijk geschikt voor verschillende leeftijden.

Meer informatie op de website te lezen

Aura Sailing is gevestigd in het Friese Langweer. DIt ligt midden in het Friese Merengebied. De locatie ligt vlakbij het IJsselmeer en de Waddenzee. Wij werken met een team van instructeurs die allen heel veel ervaring hebben. Zo kunnen zij u de juiste begeleiding geven. Wanneer u hier meer informatie over wilt lezen kunt u terecht op onze website.