Een youngtimer verzekering regelt u bij Elaska

Bent u op zoek naar een passende youngtimer verzekering? Elaska helpt u graag verder. Voor u hebben wij speciale oldtimer verzekeringen. Wij bieden u de mogelijkheid om direct premies te kunnen vergelijken en een verzekering af te sluiten. Tevens kunnen wij ook een eenvoudige overstap voor u regelen. Bij ons treft u bijna alle speciale oldtimer verzekering! 

Wanneer spreken we van een youngtimer?

Soms is het wat lastig in te schatten of uw auto nou een youngtimer genoemd kan worden of niet. Elaska legt het u graag uit. Is uw auto tussen de 15 en 25 jaar oud? Dan kunt u uw auto een youngtimer noemen! Heeft de youngtimer een lage kilometerstand en verkeert hij in bovengemiddelde staat? Dan is het erg gunstig! Waarom? Omdat een premie voor een youngtimer vaak lager is dan bij ‘normale’ auto’s. Wij kunnen in veel gevallen voor u speciaal een verzekering samenstellen.

Onze website

U kunt bij ons genieten van vele voordelen. Is uw auto ouder dan 15 jaar? Dan kunt u de auto bij ons verzekeren. Heeft u een auto die, vanwege fiscale regelingen, zakelijk gebruikt wordt? Dan kunnen wij u ook helpen. Bent u lid van een club? Ook dan krijgt u korting! Bent u jonger dan 24 jaar? Ook dan kunt u een verzekering afsluiten. Lees er meer over op onze website.