Een servicegerichte fietsenmaker in Haarlem

Bent u op zoek naar een servicegerichte fietsenmaker in Haarlem waarbij u altijd terecht kunt? VVR Parts is een fietsenwinkel en fietsenmaker in één en is 7 dagen per week beschikbaar. Daarnaast kunt u profiteren van een voordelige haal & breng service waardoor u nooit meer met de fiets aan de hand naar uw eindlocatie hoeft te lopen.

Waarom kiezen voor VVR Parts?

Alles wat u zoekt in een fietsenmaker kunt u vinden bij VVR Parts. Ze leveren namelijk een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast zijn ze elke dag van 08.00 tot 22.00 uur open, ook in de weekenden. Als uw band op vrijdagmiddag lek is, hoeft u niet het hele weekend te wachten, maar kunt u deze dezelfde dag nog langsbrengen of laten ophalen. Tot slot beschikken ze ook over een uitgebreide fietsenwinkel. Voor al uw fietszaken kunt u dus gewoon terecht bij VVR Parts, wel zo handig toch?

Meer informatie over VVR Parts

Wilt u meer informatie over de services van VVR Parts? Neem dan een kijkje op de website. Hier kunt u meteen uw vraag stellen, waarna een van de medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opneemt. Direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Fietsenwinkel Haarlem.