Een rollenbaan ter verduurzaming personeel

Ziekteverzuim zo veel mogelijk beperken? Mensen niet te vroeg met pensioen laten gaan? Goed voor het personeel zorgen is voor een werkgever een plicht. Heeft u te maken met het verplaatsen van veel zware producten door de gehele productiehal? Verdiep u dan eens in een rollenbaan. Omdat men steeds langer moet doorwerken, is het belangrijk om het werk makkelijk te maken waar het kan. Een transportband of rollenbaan kan hiervoor een oplossing zijn. Hiermee verplaatst u efficiënt materiaal binnen een productieruimte op verschillende manieren, net wat bij uw product en uw locatie past.

Welke rollenbaan kiest u?

Een Rollenbaan is er in verschillende varianten te verkrijgen, omdat u ook te maken heeft met verschillende materialen, verschillende gewichten en misschien werkt u wel in een voedingsmiddelenindustrie of in de chemische industrie en heeft u te maken met uiterste hygiëne en veiligheid. U moet met verschillende zaken rekening houden: met de ruimte waar u de transportband plaatst, uw budget uiteraard, de producten die over de band moeten rollen straks en u moet uw personeel leren werken met een transportband.

Laat u adviseren door ACB Transportbanden

Laat u adviseren door een rollenbaan specialist Dat is iemand van onder andere ACB Transportbanden, die ervaring heeft met verschillende rollenbanen voor verschillende toepassingen in heel veel verschillende branches. Het is begrijpelijk dat u niet het overzicht heeft in wat het aanbod is in rollenbanen en een specialist gelukkig wel. ACB Transportbanden beschikt over een ruim assortiment met hoogwaardige kwaliteit rollenbanen.