Een papierpers van Allmarec

Bent u op zoek naar een goede papierpers om uw papier en karton mee fijn te persen? Dan bent u bij Allmarec aan het juiste adres. Zij hebben namelijk verschillende soorten afvalpersen zodat u weer ruimte kunt creëren op de werkvloer of in het magazijn. Daarnaast scheelt het een hoop tijd van uw medewerkers. Zij hoeven de kartonnen doosjes niet meer uit elkaar te halen en op te vouwen. Als u eenmaal de beschikking hebt over een afvalpers kunnen ze hem gewoon in de container gooien!

De voordelen van een afvalpers op de werkvloer

Allereerst neemt een afvalpers veel werk voor u uit handen. U hoeft niets meer uit elkaar te halen voordat u het in de afvalpers gooit. Daarnaast creëert u meer ruimte op de werkvloer aangezien de kartonnen dozen geen weken blijven staan, maar deze direct verwerkt kunnen worden in de container. Als u uw afval perst, betekent dit dat u meer afval in één zak of container kwijt kunt, wat zal leiden tot een vermindering van afvalverwerkingskosten. Het is dus ook nog eens erg voordelig.

Vraag direct een offerte aan

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de afvalpers van Allmarec? Ga dan snel naar de website en vraag een offerte aan. Zo weet u direct wat de mogelijkheden zijn en wat de investering kost!