Een nieuwe fiets aanschaffen

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en wilt u graag een nieuwe fiets aanschaffen bij een fietsenwinkel in Haarlem? Neem dan een keer een kijkje bij VVR Parts. Bij deze fietsenwinkel in Haarlem kunt u namelijk terecht voor een ruim assortiment aan fietsen. Daarnaast kunt u hier ook terecht als u graag een reparatie aan uw fiets wilt laten uitvoeren. Hiervoor kunt u heel eenvoudig een afspraak maken via de website. Bent u niet in staat om de fiets langs te komen brengen? Dan heeft u ook de mogelijkheid om deze op te laten halen. 

Scooter repareren

Bij VVR Parts kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe fiets of om uw fiets te laten repareren, maar u kunt hier ook terecht als u zelf graag uw scooter wilt repareren. Via de website kunt u namelijk heel eenvoudig de benodigde onderdelen bestellen. Deze onderdelen kunt u thuis laten bezorgen. Bent u zelf niet zo handig en wilt u dit overlaten aan een echte specialist? Dan kunt u er ook voor kiezen om de scooter langs te brengen.

Meer weten?

Klik hier als u graag meer te weten wilt komen over het bedrijf en het assortiment. Via de website kunt u tevens direct een afspraak maken.