Een huisje huren in Terschelling doet u bij Goudberg Appartementen

Wilt u een huisje huren in Terschelling? Terschelling is één van Nederlands mooiste eilanden. Heel begrijpelijk dat u dan lekker even wil uitwaaien op dit prachtig eiland. Met haar unieke natuur en ongerepte duinlandschappen gaat u ongetwijfeld genieten! Bij Goudberg Appartementen kunt u een huisje huren op Terschelling! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Alle faciliteiten van Goudberg Appartementen

Bij Goudberg Appartementen vindt u veel faciliteiten. Wat dacht u van gratis bagagevervoer van en naar de boot? Of de mogelijkheid om fietsen en linnengoed te reserveren? De fietsen kunnen bij de boot geleverd en gehaald worden. De fiets kunt u kwijt in de overdekte fietsenstalling. Tevens is er een ruime parkeergelegenheid voor als u met de auto komt. Op het park is er een gratis wasserette en gratis WiFi. Op het park is er ook voor kinderen genoeg te doen. Zo is er een ruime speeltuin! Voor alle faciliteiten kunt u terecht op onze website.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over Goudberg Appartementen en om te reserveren kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!