Een huis kopen in Spanje

U ziet in een tijdschrift het kopje “Huizen te koop Spanje” en uw interesse is gewekt. U ziet zichzelf al wandelen over de Spaanse boulevard en plaats nemen op een van de gezellige terrasjes, die de Costa Brava te bieden heeft. Onder het genot van een heerlijke cocktail en een paar lekkere hapjes kunt u genieten van het uitzicht. Daarna uitwaaien op het strand en ’s avonds naar een van de vele Flamencoshows. Maar hoe kan dit plaatje werkelijkheid worden?

Blancahomes

De organisatie die u hierbij kan helpen is Blancahomes. Blancahomes kijkt welke woningen er binnen uw budget en uw wensenlijstje, geschikt zijn voor een eventuele bezichtiging. Het bespaart u een enorme zoektocht. Mocht u tot aankoop over willen gaan, dan regelt Blancahomes het aankoopproces inclusief alle administratieve bijkomstigheden van A tot Z. Er is in Nederland een vast aanspreekpunt, waar u dagelijks met al uw vragen terecht kunt. Op deze manier kunt u met een gerust hart tot de aankoop overgaan.

Interesse?

Wilt u straks uw eigen huis in Spanje? Gaat u dan naar de website van Blancahomes voor alle benodigde informatie. Wij weten zeker dat uw zoektocht zal slagen en wensen u alvast veel plezier in uw nieuwe woning!