Een heerlijk paasbrunchbuffet bij de Heideroos

Wilt u met Pasen iets leuks doen maar bent u er nog niet over uit wat? Een familie etentje kan heel gezellig zijn, maar vergt ook ontzettend veel voorbereiding. Om nog maar niet te spreken over de afwas die u daarna te wachten staat. En Pasen hoort toch juist een gezellig feest te zijn? Eentje waarbij u wat quality time heeft met uw familie? Kies er dan eens voor om met zijn allen te brunchen! Het is een stuk goedkoper dan dineren en brengt veel sfeer met zich mee. Bij de Heideroos kunt u op eerste en tweede Paasdag heerlijk brunchen!

Wat houdt de paasbrunch in?

Bij de Heideroos kunt u vanaf 11.30 terecht voor een heerlijk brunch buffet. U kunt al aan dit heerlijke paasbuffet deelnemen voor maar €27,50 per persoon. Voor uw kinderen hebben wij een speciale prijs en een leuk paascadeautje. Als u gebruik wilt maken van deze heerlijke brunch raden wij u aan om op tijd te reserveren zodat u verzekerd bent van een plekje.

Toch kiezen voor thuis eten?

Wilt u er toch voor kiezen om thuis te blijven met de familie? Dan kunt u gebruik maken van de uitstekende cateringservice van de Heideroos. Meer weten over de mogelijkheden? Klik dan op de volgende link:  Catering Apeldoorn.