Een geslaagd feest met een heerlijke maaltijd

Toen mijn man en ik 25 jaar getrouwd waren wilden wij graag een groot feest geven. Wij hadden iets moois te vieren en wilde dit graag met familie en vrienden delen. Wij hebben een prachtige lokatie kunnen huren om hier ons feest te organiseren. 

Een geslaagd feest dankzij de catering

Natuurlijk wilden wij wel een goede Catering Apeldoorn hebben. Wij wilden graag voor alle gasten iets lekkers kunnen serveren, maar eten is ontzettend persoonlijk. Daarom kozen wij er voor om een catering te laten komen met verschillende gerechten. 

De gerechten van de heideroos lopen uit een maar passen ook ontzettend goed bij elkaar. Alle gerechten zijn stuk voor stuk ontzettend smakelijk en wij konden daar dan ook goed van genieten. Wij kozen voor veel eten zodat er voor iedereen iets lekkers bij zat. 

De gasten waren dan ook razend enthousiast over Catering Zutphen. Ze bleven maar opscheppen en het eten was heerlijk. Natuurlijk bleef er nog genoeg over maar het beste van alles was dat ze de vuile vaat weer komen ophalen! Je hoeft zelf niets neer te zetten of op te ruimen want de catering zorgt zelf voor deze service. Dit gaf mij veel rust en maakte het feest tot een top feest. Het eten was zeker een hoogtepunt van de avond.