Een advocatenkantoor dat het net even anders doet

Heeft u een conflict of loopt u tegen een juridisch vraagstuk aan? Kies dan voor MHA Advocaten. Voor advocaten in Arnhem bent u bij hen aan het juiste adres. Zij doen het net even anders dan de gangbare advocaten en zijn vooral gespecialiseerd in sociale vraagstukken. Hierbij kunt u denken aan een probleem met uw huurbaas, maar ook bijvoorbeeld Wet schuldsanering of Consumentenrecht. Ze zijn breed gespecialiseerd. En ook geschikt voor mensen die niet de middelen hebben om een dure advocaat te betalen. Hun kosten worden vaak gedekt door de rechtsbijstand verzekering. En als u deze niet heeft dan wordt er een scherp tarief gerekend.

Persoonlijke ervaring met dit advocatenkantoor

MHA Advocaten zijn echt advocaten die werken voor de sociale kant van de advocatuur. Het is voor iedereen mogelijk om rechtshulp te krijgen, want soms kan je wel gelijk hebben maar dat betekent niet dat je het ook krijgt. MHA Advocaten werken ook met tolks, dus ook als je de Nederlandse taal niet volledig beheerst is het mogelijk om de  steun te krijgen waar je recht op hebt.

Er wordt in informele sfeer samengewerkt met de cliënt waardoor die zich niet ongemakkelijk hoeft te voelen. En uiteindelijk wordt er gezocht naar de beste oplossing!