Een advocaat in Nijmegen om u bij te staan

Wanneer u een rechtszaak wilt beginnen of wanneer u voor de rechter moet verschijnen kan het zijn dat u een advocaat nodig heeft. Een advocaat heeft de bevoegdheid om een procedure of procedures te voeren bij de rechtbank. Voor een gespecialiseerde advocaat in Nijmegen kunt u naar Van der Putt Advocaten gaan. Zij zijn gevestigd in Venray. Het prettige aan dit kantoor is dat ze al meer dan 40 jaar op de markt zijn. Ze hebben dus al veel ervaring en kunnen u daardoor erg goed helpen. Dit kantoor is resultaatgericht en richting u erg persoonlijk. Zo zijn de communicatielijnen tussen u en de advocaat kort en u weet ten alle tijden waar u aan toe bent. Dit maakt het proces helder en overzichtelijk. 

Full-service

Daarnaast is kenmerkend aan Van der Putt Advocaten dat ze een full-service advocatenkantoor zijn. Dit houdt in dat er verschillende advocaten werken bij dit kantoor met ieder zijn of haar eigen specialisatie. Dit zorgt ervoor dat, wanneer de situatie er om vraagt, deze specialisaties samengevoegd kunnen worden.

Maak een afspraak!

Om een afspraak te maken, bijvoorbeeld bij u thuis of op kantoor, kunt u terecht op de website van Van der Putt Advocaten. U wordt van harte verder geholpen middels een gesprek.