Dorst Maatmeubel is uw meubelmaker in Apeldoorn.

Bent u op zoek naar een meubelmaker in Apeldoorn? Zoek dan niet verder. Uw zoektocht stopt bij Dorst Maatmeubel. Wij kunnen verschillende soorten kasten op maat maken. Deze kasten passen perfect bij uw interieur en de kasten passen in elke ruimte. Wij voorzien in al uw wensen. Bent u nieuwsgierig en benieuwd geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Hoe werkt Dorst Maatmeubel?

Wanneer u contact met ons opneemt gaan wij samen met u kijken naar uw ideeën. Samen komen we dan tot een ontwerp. Allereerst maken we een schets en een prijsindicatie. Als u hiermee tevreden bent maken wij een definitieve offerte voor u. Wij komen vervolgens bij u langs om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Wij maken een planning en dan kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij. Ga voor meer informatie naar onze website.

Alle informatie op de website te vinden

Voor meer informatie over onze meubelmaker in Apeldoorn kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.