Documenten eenvoudig digitaal ondertekenen

Heeft u genoeg van het handmatig ondertekenen van documenten? Evidos heeft voor u de ideale oplossing. Bij Evidos kunt u al uw documenten eenvoudig digitaal ondertekenen. Voor elke situatie is er een passende oplossing. Evidos heeft een programma voor u waarmee u alle soorten documenten en formulieren kunt ondertekenen, waarmerken of aangetekend kan versturen. Alles wordt voorzien van een digitale handtekening en dat scheelt u veel werk.

De verschillende oplossingen van Evidos

Bij Evidos leveren ze verschillende oplossingen. Het hangt van uw dienstverlening en wensen af voor welke oplossing u kiest. Voorbeelden van oplossingen zijn: SimpleSign Pad, SimpleSign Bulk, Ondertekenen.nl, SimpleSign Mobile en Simple Sign Desktop. Deze producten van Evidos maken het mogelijk om uw klanten en relaties op een veilige manier digitaal documenten te ondertekenen. U kunt het printen, faxen, post versturen en gegevens overtypen achterwege laten en kiezen voor een oplossing van Evidos.

Ga naar de site

Bent u benieuwd naar de verschillende oplossing voor het elektronisch ondertekenen? Ga naar de site van Evidos voor meer informatie over de producten. Ook kunt u via de site een vrijblijvende offerte aanvragen of contact opnemen indien u vragen heeft. U kunt met Evidos direct een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.