Deel jouw kerstgedichten op Gedichten.net

Ook al is het officieel lente en staat kerst nog lang niet voor de deur: toch is het altijd leuk om gedichten te schrijven. Zo ook kerstgedichten. Ben jij een goed gedichtenschrijver? Waarom deel je jouw talent niet met de rest van de Benelux? Op Gedichten.net kun je jouw mooiste gedichten delen. Hier kun je ook inspiratie vinden van andere gedichten. Een super leuk platform dus voor elke gedichtenliefhebber! Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel even verder ..

Een prijs winnen met een zelfgeschreven gedicht

In de loop der jaren hebben wij de meest mooie gedichten ontvangen. Gedichten waar wij stijl van achterover vielen: wat een talent! Daarom hebben wij een wedstrijd bedacht. Wanneer jouw gedicht in een bepaalde periode de hoogste waardering krijgt komt hij terecht op de wedstrijdpagina. Wanneer jouw gedicht in de top drie staat win je een leuke prijs!

Alle informatie online te vinden

Wil je meer informatie over de kerstgedichten en over de prijzen die je kunt winnen? Ga dan naar onze website. Heb je nog een vraag en / of een opmerking voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je altijd graag verder en voorzien je van harte van de informatie die je nodig hebt!