De Converse damesschoenen zijn een musthave!

Of u nu naar school gaat, naar het werk, een dagje gaat shoppen of een leuk feestje gaat bezoeken: de Converse damesschoenen zijn voor elk soort vrouw! Converse is origineel begonnen in de sportwereld. Nu, in 2016, is Converse onderdeel van Nike. De fashion- en muziek scene is dól op Converse. Dat is ook niet zo gek want de schoenen zijn echt fantastisch! Waar u zulke musthave schoenen kunt krijgen? Bij Stoute Schoenen!

De zomer- en wintercollectie

Wanneer u kijkt naar de zomercollectie van Converse treft u voornamelijk schoenen uit de klassieke All Star in canvas. Zo kunt u kiezen uit hoge All Stars of lage All Stars. Elk seizoen zit ook de bekende slipon in het programma. Dit is een sneaker zonder veters maar met een elastiek, de schoen blijft zo goed om de voet zitten. Kijken we naar de wintercollectie dan zien we vooral sneakers in winterse tinten. De All Stars sneakers hebben een stevig profielzool.

Onze webshop

Wanneer u bij ons voor 15.00 uur een bestelling plaatst, dan krijgt u de bestelling de volgende dag al in huis. De bestelling wordt gratis verzonden. Bent u toch niet helemaal tevreden? Dan kunt u de schoenen eenvoudig ruilen of retourneren. Op onze website kunt u het aanbod bekijken.