Bent u op zoek naar een kantoorruimte in Enschede?

Zoekt u een kantoorruimte in Enschede? Dan bent u bij DOCK geheel aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt u flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Maar ze doen meer! Zo bieden ze ook professionele coach- en therapieruimtes, dit in meerdere Nederlandse steden. Denk bijvoorbeeld aan Hengelo. U kunt hier ook een ruimte voor enkele uren huren. Wanneer u bijvoorbeeld een afspraak liever op een kantoor ontvangt. U betaalt alleen voor de tijd die u daadwerkelijk in de ruimte doorbrengt. Dat is wel zo eerlijk! 

Over DOCK Hengelo

Bij DOCK Hengelo vindt u tien open werkplekken. Daarnaast hebben ze ook een luxe coachruimte en een eigen vergaderzaal. In deze vergaderzaal kunt u bijvoorbeeld meetings en presentaties houden. Door het contactformulier op de website in te vullen kunt u een eigen ruimte reserveren. Om een ruimte in uw buurt te bekijken kunt u gebruik maken van de DOCK APP.

 

De faciliteiten en mogelijkheden

DOCK hanteert flexibele openingstijden. Zo zijn ze vijf dagen per week geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur. U kunt ruimtes kosteloos reserveren en annuleren. Ook is er internet aanwezig en koffie en thee. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over kantoorunits in Hengelo, kunt u terecht op de website. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen.