Bedrukte servetten en meer bij Place Add

Voor elk bedrijf is het belangrijk om zich te onderscheiden van gelijksoortige bedrijven. Dit zodat mensen voor u bedrijf gaan kiezen als ze op zoek zijn naar een bepaalde dienst of product. Dit geldt ook voor een restaurant. U moet een bepaalde sfeer en smaak hebben die aantrekkelijk is en nergens anders te vinden is. Een onderdeel hiervan zijn bijvoorbeeld bedrukte servetten.

Over de servetten

Bij Place Add is het mogelijk om servetten te laten bedrukken. Dit zodat u servetten kunt maken die u mooi vindt, die bij uw restaurant passen en die zich onderscheiden van andere servetten in andere restaurants. Dit geldt ook voor placemats en menukaarten. Deze kunt u allemaal bestellen bij Place Add. Het assortiment is ontzettend ruim en bestaat uit vele verschillende producten die allemaal gemaakt kunnen worden van verschillende materialen en in verschillende maten beschikbaar zijn. Zo is er voor ieder wat wils en kunt u waarschijnlijk precies het servet of de menukaart maken die u voor ogen had.

Meer weten?

Alle informatie over de mogelijkheden van bijvoorbeeld de bedrukte servetten of de stalen menukaarten vindt u op de website. U kunt hier direct producten bestellen of contact opnemen voor antwoord op al uw vragen.