Band en Velg voor nieuwe zomerbanden

Met de wisseling van de seizoenen is het ook belangrijk om de banden van uw auto mee te wisselen. Hierbij is het belangrijk om een check te doen of de banden nog in tact zijn en van de juiste kwaliteit. Heeft u nieuwe banden nodig? Bezoek dan de webshop van Band en Velg.

Band en Velg voor de banden voor uw auto

Ze hebben een breed assortiment en u kan bij Band en Velg terecht voor zomerbanden, winterbanden maar ook all seasoning banden. U kan de banden online bestellen en laten opsturen naar ieder gewenst adres. Maar u kan de banden ook door de montagepatner van Band en Velg op uw auto laten plaatsen. Dit is extra gemakkelijk en uw banden worden direct goed afgesteld, kan u er direct weer mee de weg op!  Ze geven ruime garanties, 1 jaar op de velgen en drie jaar fabrieksgarantie op de banden. Daar kunt u letterlijk weer even mee vooruit!

Meer weten over de banden?

Surf naar de website van Band en Velg en bekijk het assortiment. Heeft u een keuze gemaakt? Bestel de banden vandaag nog en betaal met iDeal of Creditcard en ontvang ze thuis. Of bestel de banden op locatie in Helmond.