Algemene voorwaarden laten opstellen door Maatwerk Jurist

Elk bedrijf heeft algemene voorwaarden nodig. Deze moeten opgesteld worden en zichtbaar zijn voor de klant. De klant leest de algemene voorwaarden voordat deze een aankoop doet of kiest voor een dienst van uw bedrijf. Een klant kan akkoord of niet akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Als een klant dat niet doet, kan hij geen gebruik maken van uw diensten of producten. Het is van belang dat de algemene voorwaarden duidelijk zijn en kloppen. Daarom heeft Maatwerk Jurist zomaar algemene voorwaarden gemaakt speciaal voor u.

Speciaal voor mij?

Ja. Want dit is iets waar Maatwerk Jurist zich onderscheidt ten opzichte van andere bedrijven die algemene voorwaarden opstellen. Maatwerk Jurist laat een jurist met veel kennis en ervaring uw algemene voorwaarden opstellen. Dit gaat zonder automatisch programma of een standaard document. Elke stap gebeurt precies zoals bij uw bedrijf past en waar u het mee eens bent. Zo zijn de algemene voorwaarden speciaal voor u en zullen zij helemaal kloppen. Top kwaliteit dus. En dat voor een vaste lage prijs van nog geen 300 euro.

Interesse?

Wilt u nu uw algemene voorwaarden op laten stellen? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie en kunt u direct in contact komen voor het maken van een afspraak.