4Progress is uw personal trainer in Leiden

Zoekt u een personal trainer in Leiden? Dan bent u bij 4Progress geheel aan het juiste adres. Wij beiden u de deskundige begeleiding die u zoekt en nodig heeft. 4Progress zijn bewegingswetenschappers en ze zijn gespecialiseerd in personal training en sportconsultancy. Want 4Progress vindt dat fit zijn een levensstijl moet worden! Zij begeleiden u graag naar dat fitte leven. 4Progress kan u van advies op maat voorzien. Zij zorgen voor een optimale balans tussen arbeid en rust. Dit in combinatie met het juiste voedingspatroon. Zo realiseert u uw doelen! 

Uw vertrouwenspersoon

Naast dat een personal trainer van 4Progress uw coach is, is het ook uw vertrouwenspersoon en uw stok achter de deur. Sporten en bewegen wordt door de personal trainer ongemerkt een vast onderdeel van uw dagelijkse leefpatroon. Voor u het weet kunt u niet meer zonder! Wat ook prettig is aan 4Progress is dat zij u begeleiden waar u maar wil, of dit nu thuis is, in de fitnessruimte op kantoor of in het bos!

Een fysieke beperking?

Heeft u een fysieke beperking maar wilt u toch graag gaan sporten? Of wilt u graag weer bewegen na aan blessure? 4Progress helpt u graag. Ga naar de website voor meer informatie ..